Onze partners zijn de beste

Imagine Leisure werkt bij specifieke stappen in het proces samen met gespecialiseerde bedrijven die het beste bieden in de branche. Door deze samenwerking kunnen we de hoogste kwaliteit behalen. Wij coördineren de werkzaamheden en zorgen zodoende dat de wensen van de klant voorop staan. Hieronder staat een overzicht van onze partners.

  • We werken samen met Leisure Development Partners (LDP) voor haalbaarheidsstudies en marktanalyses voor pretparken, waterparken, attracties, uitgaanscentra, musea, educatieve en erfgoedattracties, evenementenlocaties, mixed use masterplans, retail en meer. LDP is een toonaangevende adviesorganisatie gericht op vrijetijds- en amusementsvoorzieningen.

  • Voor designs en ontwerpen werken we samen met FORREC, een ontwerpstudio die bijzondere leisurebestemmingen creëert en sterk is in vernieuwend design. Ze ontwerpen themaparken, waterparken, resorts, musea en attracties. FORREC, gevestigd in Toronto, Canada, heeft projecten in 20 landen gebouwd, met een geschiedenis van 30 jaar.

  • Voor communicatie en marketing is onze partner Blooloop. Zij zijn 's werelds toonaangevende online bron voor professionals die werkzaam zijn in de vrijetijdsindustrie. Hun website en socialemediakanalen zijn gerenommeerd en brengen het laatste nieuws en trends. De bijeenkomsten die ze organiseren brengen experts samen, zoals tijdens hun jaarlijkse Blooloop conferentie.

  • Voor investeringen en vastgoedontwikkeling werken we vaak met EPR Properties. Ze zijn een uniek gepositioneerde onroerend goed beleggingsfonds, gespecialiseerd in zeer duurzame segmenten van de vastgoedsector. De investeringen zijn gericht op entertainment, educatie en recreatie. Hun ervaring vormt een sterke basis voor ontwikkeling.

  • Theming Engineers is een ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in het opstellen van schematische ontwerp- en bouwdocumenten voor de constructie van vrijetijdsvoorzieningen. Gebaseerd op het bestaande concept of ontwerp, maken ze alle documenten gereed om de bouw te starten. Vervolgens begeleiden ze de complete bouw tot de definitieve oplevering.

  • IAAPA is de belangrijkste vertegenwoordiger van de vrijetijdsindustrie. Ze organiseert wereldwijde evenementen en conferenties en biedt middelen voor het slimmer, veiliger en winstgevender maken van de bedrijfsvoering van de leden en de gastervaring verbetert.

  • Dit reclamebureau is gespecialiseerd in uitzonderlijke websites, brand identities en campagnes. Ze zijn tevens verantwoordelijk voor de huisstijl en website van Imagine Leisure.

  • Kinetic Creative is een design studio voor het ontwerpen van attracties voor het hele jaar. De focus ligt op het ontwikkelen van een divers palet aan actieve, leuke en leerzame omgevingen. Kinetic Creative combineert hardware van speelelementen met een uniek design.