Imagine Leisure is geen consultant, maar een projectontwikkelaar voor leisure. Wij zijn uw partner in het realiseren van ambities en verzorgen elke stap die nodig is. We zetten ideeën om in unieke concepten, haalbare businesscases en leveren alles turn-key op. We verzorgen vergunningen, personeel, inrichting (fit-out), opening en exploitatie.

Een winkelcentrum met alleen winkels, een gebouw met alleen woningen of een kantorenpand is niet meer van deze tijd. Gemengde functies zijn de nieuwe standaard. Kantoorruimtes met restaurants, woonblokken met winkels en winkelcentra met vrijetijdsvoorzieningen ontwikkelen zich steeds meer.

Vrijetijdsbesteding wordt een steeds prominentere factor in deze ontwikkeling. Ze vormt niet alleen een belangrijke reden om een gebied te bezoeken en de verblijfsduur te verlengen, maar ze biedt tevens de verbinding tussen de verschillende faciliteiten en creëert daarmee een bepaalde sfeer vanwege de bezoekers.

Hoewel gemixte functies steeds meer voorkomen, is alleen het toevoegen van wat attracties aan de mix niet voldoende. Het is belangrijk om te analyseren wat voor soort voorziening(en) het beste past en helpt om de doelen en doelgroep te bereiken.

Imagine Leisure neemt de noodzakelijke stappen om de markt te analyseren, de doelen te verduidelijken en de voorwaarden te bepalen. Op basis hiervan wordt een concept ontwikkeld voor de leisurecomponent in de vastgoedontwikkeling.

Wat wij doen

Dream Research

Intake van het project, marktanalyse van de bezoekers, ontwikkeling van het concept, haalbaarheidstoets en het opstellen van de bijbehorende businesscase.

Uitwerking van het concept naar een masterplan, dat wordt vertaald naar een voorlopig ontwerp en bouwtekeningen. We koppelen de juiste merken, exploitanten, verzorgen de benodigde vergunningen en maken alles gereed voor constructie.

Design Develop

Do Operations

Begeleiding van het hele bouwproces tot het opening, inclusief training van personeel, testfase, soft opening en grand opening.