Op zoek naar meer bezoekers, meer inkomsten, een betere gastervaring of een uitbreiding op locatie of elders? Imagine Leisure biedt alle stappen om deze dromen te realiseren. Wij ontwikkelen nieuwe concepten om bezoek te stimuleren, ondersteunen bij de marketing en het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Bij uitbreiding regelen wij voor u de marktanalyse, siteselectie en verwerving voor uw volgende locatie.

Om interessant te blijven voor bezoekers is doorontwikkeling van een museum, attractie of wellnessvoorziening van groot belang. Juist door vernieuwing wordt nieuw publiek aangetrokken, komen gasten opnieuw of blijven ze langer. Dit is essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.

Imagine Leisure gaat aan de slag met deze doorontwikkeling. Voor bestaande instellingen kunnen wij een scan uitvoeren van de huidige bedrijfsvoering, waarna we aan de slag gaan met de verbeterpunten. Of we ontwikkelen een nieuw concept, passend bij uw organisatie en doelstellingen.

Voor expansiedromen werken we aan het vinden van de juiste markt, nieuwe locaties, mogelijkheden tot overnames en nieuwe formules. Ook hierbij regelen wij alles wat nodig is, van marktanalyses tot site selectie, van conceptontwikkeling tot onderhandelen.

Wat wij doen

Dream Research

Marktanalyses, een scan van uw bedrijfsvoering, een studie naar eventuele nieuwe locaties en haalbaarheidsonderzoeken.

Bij conceptontwikkeling gaat het om het verhaal, de look en feel en de inhoud. We verzorgen zo nodig financiering (zowel investeerders als fondsen) en vergunningen. We regelen een masterplan en maken alles klaar voor realisatie.

Design Develop

Do Operations

De begeleiding van de realisatie. Dat kan zijn de implementatie van het concept of marketingplan. Bij nieuwe exploitaties betreft deze fase soft opening, grand opening en continue monitoren en verbeteren.